I love you, children. I know that you love Me. Because of this, I ask you to show love to those who are blind to My Holy Spirit.


Jesusi: “Urrejtja globale po shpërthen mes kombeve në këtë kohë dhe e gjitha kjo në Emër të Zotit”

e diel, 16 shtator 2012 11:45Mesazhi origjinal ne anglisht:Jesusi: “Paralajmërim për ato grupe globale të elitës të cilat, me anë të aleancës së tyre të fuqishme, komplomentojnë për të kontrolluar të gjitha kombet”

e diel, 16 shtator 2012 20:50

Newer Post

Older Post

Home