Those of you who follow the Word of God must be at peace, as I do not want you to distance yourself, for I love you. You must never fear My Love, even if sin separates you from Me.


Planet e Mia për të shpenguar botën po sjellin fryt. Gjithçka është tani në vënd

The Remnant ArmyprayerCrusade Prayers
2013-09-15 23:50

Bija Ime e dashur, të gjitha Planet e Mia për tëshpenguar botën po japin fryt. Gjithçka është në vënd. Ushtria ime ështëformuar. Ata do të rriten tani dhe do të shtohen ngado, duke sjellë me veteshumë shpirtra që Unë i dëshiroj. 

Kësaj Ushtrie i janë dhënë Hire të mëdha ngaUnë dhe prej Fuqisë së Shpirtit të Shenjtë ata do të mbajnë të ndezur Flakën eKrishtërimin dhe ata do të mbajnë Pishtarin e të Vërtetës deri në Ditën Finale.Ata do ta sjellin Dritën e Zotit në cepat më të errët dhe do t’i hapin sytë emiljonave ndaj Fjalës së Vërtetë të Zotit, ndërsa braktisja pushton Kishën Timenë Tokë. Unë ju dhuroj atyre këtë Fushatë Lutje për t’i ndihmuar ata të mëpremtojnë Mua besnikërinë e tyre.  


Fushata e Lutjes (121)Besnikëria ndaj Ushtrisë së Jezu Krishtit


Ne qëndrojmë të bashkuar me Zemrën Tënde tëShenjtë, i dashur Jezus.


Ne e flasim me autoritet Fjalën e Vërtetë tëZotit.


Ne do të ecim në fund të Tokës për të përhapurtë Vërtetën.


Ne kurrë nuk do të pranojmë ndonjë doktrinëtë rreme të re në Emrin Tënd, përveç atyre që Ti Vetë na mësove.


Ne mbetemi të vërtetë, besnikë dhe të palëkundurnë besimin tonë.


Ne do t’i trajtojmë ata që të tradhëtojnëTy me dashuri dhe dhembshuri, me shpresën që ata do të kthehen tek Ty.


Ne do të jemi të vendosur, por të duruar,me ata që na persekutojnë në Emrin Tënd.


Ne do të ecim fitimtar gjatë gjithë udhësdrejt Parajsës Tënde të Re.


Ne premtojnë, që përmes dhimbjes dhevuajtjes sonë, ne do të sjellim Ty të gjithë ata shpirtra të humbur që kanëetje për Dashurinë Tënde.


Të lutemi që t’i pranosh lutjet tona për tëgjithë mëkatarët në botë, që të bëhemi një familje, të bashkuar në dashurinë përTy,në Epokën e Re të Paqes. 

Amin.

Shkoni, Ushtria Ime e Mbetur, me dijen se do t’jujepet e gjithë ndihma dhe Hiret për të arritur sukses në këtë Mision të Shenjtëtë fundit në Tokë, ku Unë mund të mbledh të gjithë fëmijët e Zotit nga faqja eTokës dhe t’i sjell ata në Parajsën Time të Re.

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: