I love you all. Always keep My Love locked within your hearts and I will always protect you from evil.


Jesusi: “Urrejtja globale po shpërthen mes kombeve në këtë kohë dhe e gjitha kjo në Emër të Zotit”

e diel, 16 shtator 2012 11:45

hatredtactic of satansinsatanismother religionsislamMesazhi origjinal ne anglisht: